Om Oss

Om oss

Hotell.no har siden lanseringen i juni 2004 blitt Norges største portal for hotell med over 230.000 besøkende hver måned.

Hotell.no tilbyr en unik service til de prisbevisste som ønsker de beste tilbudene. Hotell.nos unike bestillingssystem gir oss tilgang til søke gjennom verdens ledende hotelleverandører, som resulterer i de laveste prisene og flest antall søkeresultat, uansett destinasjon.

Alle hotell på Hotell.no kan bestilles umiddelbart online. Betalingen over nettet går via en beskyttet server og et referansenummer blir tildelt, etterfulgt av en e-postbekreftelse. Vårt flerspråklige bestillingskontor, åpent syv dager i uken, er tilgjengelig for de som foretrekker bestille over telefon. Vi har også en kundeserviceavdeling som tilbyr eventuell assistanse etter at bestillingen er føretatt. Hos Hotell.no setter vi som mål gi førsteklasses service både før og etter en bestilling.

Vi er stolte av kunne si at prisen du ser på Hotell.no er det eneste du betaler! Det er ingen bestillingsgebyr eller ekstra avgifter som tilkommer og dersom intet annet er oppgitt, er frokost også inkludert. Foretrukket valuta velges utifra et bredt utvalg og betalingen tas ved bestillingstidspunktet.

Hotellsøk

Hvor vil du reise?

Hotellnavn (valgfritt)

Når vil du reise? Netter
Utsjekkingsdato Rom
Voksne Barn (2-17) Spedbarn
SØK

Bruk av denne siden er underlagt Regler og Betingelser . Personvernserklæring

Hotell.no