Hoteller i Los Angeles, CA med Hotell.no

Los Angeles, CA

Det storspredte området Los Angeles dekker forskjellige distrikter - fra det ikoniske Beverly Hills, Hollywood og kystområdene Santa Monica og Venice.

Av alle byene i USA der du ville vurdere en bil en nødvendighet, ville LA rangere som nummer 1 - hvis du ikke kjører bil, er det turer tilgjenglig for hoveddistriktene, men hvis du ønsker å gjøre dette på egen tid, anbefaler vi bil.

Dra til Beverly Hills for designerbutikkene på Rodeo Drive – hvis du ønsker å være litt ekstravagant bør du planlegge og reservere et bord på The Ivy på N Robertson, og det er en høy sjanse for at du vil se en stjerne ved et av bordene!

West Hollywood huser Sunset Strip - en og en halv kilometer strekning av Sunset Boulevard som er kjent for butikker, restauranter og nattklubber og et møtested for folk i underholdningsbransjen.

Hollywood Hills er et flott sted å ta en kjøretur - kjør sakte, og på en søndagsformiddag, så finner du det nok stille nok til å beundre de utrolige husene som ligger langs disse gatene, gå opp i bakkene for å ta inn den fantastiske utsikten over byen. Hvis du foretrekker en organisert tur, og vil finne ut hvor stjernene bor, arrangeres gruppeturer daglig og tar ca. 3 timer.

Videre mot kysten blir ting mer avslappet. Santa Monica byen på den populære 3rd Street Promenaden, en gågate med et utvalg butikker og restauranter, eller prøv Venice med sin kystgangvei, gateunderholdere og litt bohemsk følelse.

Våre bestselgere i Los Angeles, CA...

2* Hotell

Holiday Inn Express North Hollywood

Burbank, Los Angeles, CA

Når du bor på Holiday Inn Express North Hollywood - Burbank Area i North Hollywood (San Fernando), er du bare et par min...

Fra NOK1,001 per natt Mer informasjon

Best Western Plus Media Center

Burbank, Los Angeles, CA

Når du bor på Best Western Plus Media Center Inn & Suites i Burbank, befinner du deg i nærheten av Warner Brothers studi...

Fra NOK1,208 per natt Mer informasjon

3* Hotell

Best Western Burbank Airport

Burbank, Los Angeles, CA

Dette enkle hotellet ligger i Hollywood. Totalt antall gjesteværelser er 44. Både Wi-Fi og kablet internettforbindelse e...

Fra NOK835 per natt Mer informasjon

Holiday Inn Burbank Media Center

Burbank, Los Angeles, CA

Beliggenhet

Holiday Inn Burbank-Media Center ligger sentralt til i Burbank, mindre enn en 10 minu...

Fra NOK903 per natt Mer informasjon

4* Hotell

Shore

Santa Monica, Los Angeles, CA

Beliggenhet

Har du Shore Hotel som ditt overnattingssted i Santa Monica vil du bo sentralt, kun 5...

Mer informasjon

Kimpton Hotel Wilshire

Hollywood & Beverly Hills, Los Angeles, CA

Hotel Wilshire, a Kimpton Hotel befinner seg midt i Los Angeles, få minutter unna Petersen Automotive Museum og i nærhet...

Mer informasjon

Hotellsøk

Hvor vil du reise?

Hotellnavn (valgfritt)

Når vil du reise? Netter
Utsjekkingsdato Rom
Voksne Barn (2-17) Spedbarn
SØK

Bruk av denne siden er underlagt Regler og Betingelser . Personvernserklæring

Hotell.no